keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Kreikkalainen voileipäkakku


Tämä voileipäkakku on siitä erikoinen, että se on tehty kokonaan leivänmuruista. Kakussa ei ole yhtään kokonaista leipäpalaa, vaan pelkästään murustettua täysjyvä- ja ruispaahtoleipää. Voileipäkakussa on neljä murukerrosta, jotka on kostutettu maitojuomalla.

Täytevälejä on kolme, joista kahdessa on mm. aurinkokuivattua tomaattia, salaattijuustoa (fetan tyyppinen), ruohosipulia ja valkosipulia. Keskimmäinen täytekerros pitää sisällään kurkku-valkosipulitäytteen. Kakku on kuorrutettu tuorejuuston ja kerman seoksella.

Voileipäkakku on koristeltu salaatilla, luumutomaateilla, salaattijuustolla ja kevätsipulilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti