sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Voileipäkakku lämminsavulohesta


Aiemmin mainitsin kokouksesta, jonne pyydettiin kaksi voileipäkakkua, kasvis- ja kalatäytteiset. Tämä on se toinen niistä eli kalatäytteinen voileipäkakku. 

Kakku on kasattu pyöreään vuokaan, jonka halkaisija on 24 cm. Kakussa on ruis- ja täysjyväpaahtoleipää neljässä kerroksessa yhteensä 26 leipäpalaa. Pohjat on kostutettu maitojuomalla.


Täytevälejä on kolme, joista kahdessa on mm. itse savustettua lämminsavulohta, ruohosipulituorejuustoa, remoulade-kastiketta, tilliä ja sitruunapippuria. Keskimmäisessä täytekerroksessa on keitettyä kananmunaa, maustamatonta tuorejuustoa, raejuustoa ja ruohosipulia. Kakku on kuorrutettu tuorejuuston ja vispikerman seoksella. Koristelussa on käytetty salaattia, kirsikkatomaatteja, kurkkua, lämminsavulohta ja tilliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti